Inklusiivisuuden kehittäminen

Inklusiivisessa matkailussa palvelut suunnitellaan tai mukautetaan siten, että ne sopivat mahdollisimman monelle matkailijalle. Lemma Travel House tukee matkailuyrityksiä asiakkaiden moninaisuuden hahmottamisessa ja inklusiivisuuden kehittämisessä esimerkiksi seuraavien palvelujen avulla.

Inklusiivisuuden kasvupaketti

Lemma Travel House ja yritysvastuun asiantuntijayritys Taigawise ovat tuottaneet yhdessä Inklusiivisuuden kasvupaketin matkailualan organisaatioille. 

Lue lisää täältä ja nosta työyhteisösi inklusiivisuusosaaminen uudelle tasolle!

Aistipohjainen kohdekuvaus

Halutaanko yrityksessäsi palvella paremmin myös heitä, joilla aistitiedon käsittely ja/tai säätely poikkeaa ns. tavanomaisesta? Ennakkotietoa antamalla parannetaan aistiystävällisyyttä ja madalletaan monen asiakkaan kynnystä matkalle lähtöön.

Lemma Travel Housen Päivillä on yli 15 vuoden kokemus hotelli-, retki- ja kohdekuvausten kirjoittamisesta. Aistiystävällisyysosaamista Päiville on kertynyt vertaisjärjestötyössä sekä sosiaali- ja opetusalan opinnoissa. 

Lemmasta saat havainnoinnin pohjalta laaditun aistipohjaisen kohdekuvauksen matkailupalvelusta tai -yrityksestä. Valmiin tekstin voi lisätä yrityksen verkkosivuille esteettömyystietoa laajentamaan. 

Kysy lisää Päiviltä, paivi.suutari(at)lemmatravel.fi!

STF-valmennukset

Inklusiivisuus on mukana myös Päivin Sustainable Travel Finland -valmennusten valmennusaiheissa. 

Lue lisää täältä